top of page

  Hållbart ledarskap och hållbara prestationer över tid

 

Du är unik - vi utgår från det!

Attachment-1.jpeg

Personligt Ledarstöd

Lisbeth Dahlin

 

Neuroledarskap

En personlig utveckling för Din person, Ditt ledarskap

och Ditt personliga varumärke. 

Jag har i över 20 år arbetat med ledarskapsutveckling och personlig utveckling ofta med personer i kreativa komplexa roller med tunga befattningar. Tanken är att utveckla sin egen visdom som skapar förändringeffektivitet och resultat. 

Tillsammans sluter vi din

                        unika cirkel.    

 

Vi utgår från din unika berättelse och dina önskningar och reflekterar dem i ett Neuroledarskaps perspektiv - "vad händer i hjärnan - vilken bild skapar du". 

Programmet kan kompletteras med medicinsk akupunktur för att förstärka återhämtning i både kropp och "mind"/tanke vid hög grad av upplevd stress. Metoden vilar på vetenskaplig grund.  "Use your mind to change your brain". 

Nedan visas resultat (ej vetenskaplig studie) från fem högpresterande chefer/ledare; utveckling under ett ledarskapsprogram på 4-6 veckor. Resultatet gav en stark positiv minskning av stress. Varje individ kunde snabbt återgå till sina krävande, komplexa roller i organisationen med ökat fokus, ökat välbefinnande, ork/energi, glädje och ett lugn framåt.

                                              

 

 

 

 

De fick tillit, en grund att stå på och svar på följande frågor  

  • Varför sker detta?

  • Varför reagerar jag som jag gör?

  • Jag orkar inte mer, vad gör jag för fel?

  • Varför förstår de inte vad jag säger?

Röster om ledarskapsutveckling

"Vill varmt rekommendera Lisbeth som både personlig och professionell coach.
Lisbeth hjälpte mig att på ett fantastiskt sätt identifiera mina styrkor och utmaningar i både arbete, ledarskap och nya roller professionellt, men minst lika mycket (om inte mer) på det personliga planet.

Enormt tacksam för min personliga utveckling sedan jag började träffa Lisbeth 🙏🏻"

"Kvinna, chef/ledare"

"När det var som värst tog man till ett, för ett läkemedelsföretag, radikalt grepp: I avstressande och förebyggande syfte erbjöds alla i teamet ledarstöd med akupunktur.

Här gällde det ju att med alla till buds stående medel lösa uppgiften. De i teamet började sova, avdelningen blev lugn och de kunde arbete metodiskt och effektivt, utan tunnelseende och hjärtklappning och därmed nå målet för företaget."

"Högpresterande Team, Läkemedelsföretag, SAP-tidningen

"..........den besvärliga omorganisationsperioden vi nu har bakom oss! Jag som avdelningschef hade två medarbetare som lämnade tjänsten.... Stressen kändes fulländad! Jag vill ge en eloge till Lisbeth som så träffsäkert sammanfattar problemet, ger verktyg och ställer "diagnos på problemet".

"Man, Tacksam chef /ledare"

Se samarbetspartner KC Group 

symbol_color.png
Skärmavbild 2023-01-03 kl. 15.48.57.png
bottom of page