top of page

Skräddarsydd Personlig utveckling Att växa som människa
 

Vi utgår från din unika situation, sorterar och arbetar tillsammans mot din personliga önskan.

CURANDERA metoden

Personlig utveckling

Det skall vara intressant, givande även om det är svårt och du skall lära dig något. Som en klient sa idag: "Jag får alltid med mig något att tänka på när jag går härifrån - jag växer!"

Tillsammans sluter vi din

                        unika cirkel.    

 

Curandera metoden innebär facilitering ur ett personligt perspektiv.

En vägledning via kunskap om hjärnan, beteendet, vår känsla, fysiologin och frågar för att väcka kreativitet. En unik möjlighet att hitta verktyg för att skapa din egen unika inre balans, med en utåtriktad säkerhet och styrka. Metoden inkluderar samtal och vid behov, akupunktur, vilken gör den helt unik! En metod som skapar lugn, harmoni, eftertänksamhet, stabilitet och styrka för kropp och sinne, vilket ger dig de perfekta förutsättningarna för att kunna använda hela din unika potential på ett kraftfullt sätt i olika sammanhang.

Metoden fungerar oavsett om det är arbetsrelaterat, i det vardagliga livet om någonting inte känns bra eller tävlingsmässigt.  

Akupunktur som komplement vilar på en vetenskaplig grund om hjärnans och kroppens mekanismer vilket leder till lugn, kognitiva förändringar och en känsla av inre balans. 

​Röster från klienter

"Vill varmt rekommendera Lisbeth som både personlig och professionell coach.
Lisbeth hjälpte mig att på ett fantastiskt sätt identifiera mina styrkor och utmaningar i både arbete, ledarskap och nya roller professionellt, men minst lika mycket (om inte mer) på det personliga planet. Den stora insikten och resultatet av mitt program hos Lisbeth ledde till att jag kunde landa i och känna tilltro till min egen övertygelse i olika situationer, genom samtal och coachning, i kombination med akupunktur.
Enormt tacksam för min personliga utveckling sedan jag började träffa Lisbeth" 

"Lisbeth hjälpte mig komma vidare från lång tid av stress och smärta i ländryggen. Hon kopplade ihop min situation med mina besvär och såg en större bild. Lisbeth gav mig rimliga förslag på hur jag kunde återhämta mig och fortsätta mitt arbete och liv i stort med mer kunskap och hopp! Stort tack !"   

 

Nu står jag stadigt, i balans, med fötterna på jorden” 

 

         

jobbintervju
bottom of page