top of page

Skräddarsydda Föreläsningar och rundabordssamtal  
 

Med en bred erfarenhet av undervisning vid bland annat

Karolinska Institutet leder Lisbeth oss in i kunskapen om hjärnans och kroppens funktioner mot ett hälsosamt ledarskap i balans.

Föreläsning eller Chefsstöd

CURANDERA

Hållbart ledarskap och hållbara prestationer över tid

Kursen "Hjärnan på jobbet - Brain talk" inspirerar och ger kunskap, förståelse och verktyg för att hantera utmaningar i Rollen som ledare eller inom HR. Kunskapen ger stöd hur vi kan nyttja vår hjärna i vårt ledarskap och behålla vårt fokus och att styra framåt med glädje. Förstå varför det är viktigt att hitta lugnet inom oss för att få tag på vår kreativitet, flexibilitet och att skapa nytt. Vår hjärna förbrukar ca 80% av sin energi till att diskutera och reflektera med "Sig Själv" vilket är viktigt, men hur får vi tillgång till den energin?

Lisbeths som föreläsare

"Hon är särskilt mån om att den hon undervisar förstår de bakomliggande processerna och hon har förmågan att nå människor med olika förförståelse." Cecilia Norrbrink, leg. fysioterapeut, docent, Karolinska Institutet

Detta tar du med dig 

  • Förståelse för hjärnans processer kopplat till ett hållbart ledarskap.

  • Kunskap om vad som händer med oss som människor när vi pressas över tid. Verktyg för vårt välbefinnande.

  • Verktyg för att kunna förstå, identifiera samt veta vad vi kan göra när prestationerna och effektiviteten minskar bland medarbetarna.

​Röster från deltagare på kurser

  • "Alla chefer behöver den!"

  • "Hur viktigt det är för alla ledare att förstå vilken viktig roll de har för att hjälpa medarbetare att må bra - ta in hjärnans funktioner i ledarprogrammet!"

  • "Vinsten i organisationen av att börja prata om hjärnan!"

  • "En härlig klarsynthet, kunskap och erfarenhet förmedlas. Du är säkert bästa läraren i ämnet! Lyckliga de som får vara med på dina kurser."

     

 

                     

Samarbetspartners

Samarbetar med KC Group som har ett brett utbud av program för chefs- och grupputveckling.
Curandera använder KC Groups berättigande till Arbetsplatsnära stöd från Försäkringskassan vid coaching och ledarutveckling i företaget.
Få 50% tillbaka och nyttja upp till 200 000 kronor.
Läs mer på https://www.kc-group.se 
 
 
KC Group .jpg
IMG_3995.jpg
bottom of page